Post Your Desktop/Wallpaper VOL The Legend Dies

July 11, 2010 @ 21:18:29 PM
Post: 1117
Join Date: Apr 2008
Location: Canada
^^^wait what is it?
What's equivalent to Rainmeter but for Mac? geektool? &what else is there.
someone enlighten me smh aha


Yea use Geektool then just find scripts online.
July 11, 2010 @ 22:58:24 PM
Post: 3522
Join Date: Sep 2008
Been on my weeaboo swag since summer ended. Only watched one anime during the school year and now I get so bored of studyin' I start watchin' anime.


Instagram: prxsh

This post is hidden due to user account is no longer active or improper post content.

July 12, 2010 @ 06:50:29 AM
Post: 577
Join Date: Jan 2010
Location: $D, CA
How do you get that taped picture effect on vista? or is that only for mac?


Download/use Picasa. It's from Google.
July 12, 2010 @ 12:23:59 PM
Post: 170
Join Date: Aug 2009
July 12, 2010 @ 14:20:26 PM
Post: 2305
Join Date: Jul 2009
^link to wall
July 12, 2010 @ 14:31:36 PM
Post: 883
Join Date: Aug 2007
July 12, 2010 @ 21:24:48 PM
Post: 639
Join Date: Feb 2010
Location: Maryland/NYC
Originally posted by Inactive User


so how do you get this on your desktop?
July 13, 2010 @ 01:40:10 AM
Post: 91
Join Date: May 2010
Location: Vancity, Canada
July 13, 2010 @ 02:30:01 AM
Post: 1597
Join Date: Feb 2008
Location: Boston


How do you get multiple days forecast? Mine just shows current weather?
July 13, 2010 @ 02:33:31 AM
Post: 91
Join Date: May 2010
Location: Vancity, Canada
This is the one I use: http://customize.org/rainmeter/skins/70455
There are a bunch of other ones that show forecast for the next few days as well: http://customize.org/browse/power?sort_type=public_at&sort_order=DESC&search=weather&category[]=rainmeter
July 13, 2010 @ 03:00:51 AM
Post: 2714
Join Date: Jul 2008
Location: Oregon.
someone hit me with a candybar serial #############!!
July 13, 2010 @ 06:39:24 AM
Post: 745
Join Date: Aug 2006
July 13, 2010 @ 10:16:41 AM
Post: 345
Join Date: Mar 2009
Location: Virginia Beach, VA

millions

July 15, 2010 @ 01:22:39 AM
Post: 577
Join Date: Jan 2010
Location: $D, CA
How do you make it so Geektool runs when you start up yer mac? I have it checked in Login Items under Accounts but it doesn't show up. Or is this not possible lol
July 15, 2010 @ 01:28:07 AM
Post: 276
Join Date: May 2009
Location: SF/UC Berkeley



work in progress. my start menu button is being a hoe though.
July 15, 2010 @ 02:57:04 AM
Post: 6112
Join Date: Jun 2007
Location: Lurking


work in progress. my start menu button is being a hoe though.


Dope. If possible name the programs you are using to get the desktop looking like that?
July 15, 2010 @ 04:00:56 AM
Post: 577
Join Date: Jan 2010
Location: $D, CA
hermm... that's really weird cuz i never had that problem.. it jsut starts right away.

haha and i just checked... its not even checked under accounts... it just starts right away. O_O


Awdangittttt. what to doooooo. -.-
July 15, 2010 @ 05:42:50 AM
Post: 2
Join Date: Jul 2010
Location: chicago
Reluhtivity, what font are you using for geek tools?
July 15, 2010 @ 06:02:33 AM
Post: 55
Join Date: Sep 2009
Location: The Netherlands
Been on my weeaboo swag since summer ended. Only watched one anime during the school year and now I get so bored of studyin' I start watchin' anime.

(Invalid img)


&), can i have the link of the picture ??
July 15, 2010 @ 10:30:40 AM
Post: 387
Join Date: Jul 2008
Location: baltimore
July 15, 2010 @ 12:30:33 PM
Post: 3522
Join Date: Sep 2008
&), can i have the link of the picture ??


yup.

http://i30.tinypic.com/otddlc.jpg

Instagram: prxsh

July 15, 2010 @ 13:28:01 PM
Post: 2071
Join Date: Jun 2009
Location: LA/Iowa
Reluhtivity, what font are you using for geek tools?


It's Helvetica Neue "Ultra Light"

I had taken the words out of his mouth and filled it with fart.

July 15, 2010 @ 14:45:59 PM
Post: 1117
Join Date: Apr 2008
Location: Canada
How do you make it so Geektool runs when you start up yer mac? I have it checked in Login Items under Accounts but it doesn't show up. Or is this not possible lol


Open up Geektool preferences then check "Show in menu bar".

It's Helvetica Neue "Ultra Light"

Yes that is the font haha.
July 15, 2010 @ 14:49:48 PM
Post: 570
Join Date: Apr 2010
Location: ATL/NY


smh...needs work.
July 15, 2010 @ 15:01:59 PM
Post: 654
Join Date: Jan 2010
Location: Oregon
Originally posted by Inactive User


smh...needs work.


Where to cawp such ridiculous icons?
July 15, 2010 @ 15:04:38 PM
Post: 1117
Join Date: Apr 2008
Location: Canada
July 15, 2010 @ 18:20:46 PM
Post: 570
Join Date: Apr 2010
Location: ATL/NY
What he said. Note that all of them except the Drake, Mos Def, Pusha T, Lupe, and Curren$y icons were made by myself...The pack posted doesn't have Lil B, Gucci, Pharrell, Madlib, Camron, Waka, DOOM, Dom, Kanye, ODB, or Max B...if you want any of them PM me I guess.
July 15, 2010 @ 19:45:16 PM
Post: 246
Join Date: Mar 2006
Location: vegas implant
^^^good lookin out!
July 15, 2010 @ 20:38:42 PM
Post: 639
Join Date: Feb 2010
Location: Maryland/NYC
heres my desktop nothing fancy
the weather was the hardest part.


heres an evening shot so you know its legit blushing. slight adjustment to the date.
Please login first to reply.
x