Quoting isn't working.

July 26, 2012 @ 01:49:47 AM
Post: 1704
Join Date: Apr 2012
Location: Peoria, IL
My reply box at the bottom of each thread is much smaller than normal. It won't allow me to quote anything.

Should I just update safari or...?

EX :


July 26, 2012 @ 01:56:22 AM

Inactive User

My reply box at the bottom of each thread is much smaller than normal. It won't allow me to quote anything.

Should I just update safari or...?

EX :

yes it is. Just give it a minute to load. smfh
July 26, 2012 @ 01:58:58 AM
Post: 1704
Join Date: Apr 2012
Location: Peoria, IL
Negative. Does not work.

July 26, 2012 @ 02:33:50 AM
Warren
Forum Moderator
Post: 440
Join Date: Aug 2011
Location: Hypebeast HQ
Negative. Does not work.


Hi @jacobsever the script that needs to be loaded, seems it wasn't completely loaded. Can you use Google Chrome, load this page again, Right Click > Inspect Element > Console. Then copy and paste the Red text that's in there.

Hypebeast: User and Forum Support

July 26, 2012 @ 03:40:19 AM
Post: 1704
Join Date: Apr 2012
Location: Peoria, IL
Negative. Does not work.


Hi @jacobsever the script that needs to be loaded, seems it wasn't completely loaded. Can you use Google Chrome, load this page again, Right Click > Inspect Element > Console. Then copy and paste the Red text that's in there.


I updated Safari and it appears to be working now. Thanks though!

July 26, 2012 @ 03:43:34 AM
Warren
Forum Moderator
Post: 440
Join Date: Aug 2011
Location: Hypebeast HQ
strange but great!

Hypebeast: User and Forum Support

Please login first to reply.
x